25 Şubat 2013 Pazartesi

212-FASHION.COM

212-FASHION.COM
E-ticaret

500 bin euro’ya kuruldu Fırsat sitelerinin belki de en yenisi 2 Ekim’de hizmet vermeye başlayan 212-fashion.com. Yaklaşık 2 yıl süren bir çalışma sonucunda aktif hale gelen ve yaklaşık 500 bin euro’luk yatırımla kurulan site, Türkiye’de bulunmayan markalara ya da koleksiyonlara yer veriyor. Markaların elinde kalan fazla stok ürünleri satan bir outlet olmak istemediklerini belirten 212-fashion.com’un sahibi Taylan Demirkol, bu nedenle sadece sezon ürünlerini ve her üründen yalnızca 5 adet 
getirdiklerini söylüyor.
Sitenin bir diğer özelliği de müşterinin satın alma işlemini yaptıktan sonra kampanyanın bitişini beklemeden ürününü hemen teslim alabilmesi. İstanbul içinde öğlene kadar sipariş verenler akşamüstü, diğer şehirlerde yaşayanlarsa ertesi gün ürünlerini teslim alabiliyorlar. Müşteriler kargolarının nerede olduğunun güncel takibini de site üzerinden yapabiliyor. Geriye iade süresinin de diğer firmaların iki katı uzunluğunda olduğunu belirtelim.
Site henüz yeni kurulmasına rağmen bugün itibariyle yaklaşık 2 bin ürün satılmış durumda. Yine bugün itibariyle toplam bin 300 aktif müşterisi bulunuyor.
2011’de sitede yeni trendler ve moda sektörü hakkında bilgilere yer verilecek. Ayrıca müşterilere tasfiyelerde, önceki alışverişlerine göre değerlendirmelerde bulunulacak.

0 yorum:

Yorum Gönder